CURSUS

Ensemble

In deze module werk je eerst een ensemble uit: je maakt een rok en/of broek en een bijpassende vest. Daarna ga je de uitdaging aan om een ensemble naar eigen keuze te creëren. Als je snel klaar bent met deze kledingstukken, kan je nog een vrij stuk uitwerken, gebaseerd op de verworven kennis. Bij alle creaties hebben we voldoende aandacht voor de huidige modetrends en afwerkingstechnieken.

Bekijk hier enkele foto's

OPLEIDING

Naaien

MODULE

Werkstukken ensemble

Dit zijn de officiële benamingen van de opleiding.

Cursusinfo

Lestijden 120
Afstandsonderwijs 0%
Cursusnummer 9422
Periode Van 06/09/22 tot 06/06/23
Lesplaats Wevelgem - Guldenberg
Cursusgeld € 10
Inschrijvingsgeld € 180
Gedeeltelijke vrijstelling € 36
Tags
VOV
VDAB
OC's

Bekijk het structuurschema

Bekijk het uurrooster

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar mode@cvoscala.be.

Vrijstellingsproeven

Heb je al voorkennis en wil je een vrijstellingsproef afleggen voor een of meerdere modules? Registreer je via dit formulier en dan leggen we een afspraak vast.

Praktische info - materiaal

Ben je een starter? Dan hoef je niet meteen een naaimachine aan te kopen. Je leerkracht adviseert je graag over een goede prijs-kwaliteitsverhouding bij de aankoop van een naaimachine. Later in de opleiding is het wel beter als je je eigen naaimachine hebt. In de leslokalen zijn naaimachines, overlockmachines en strijkmateriaal beschikbaar. Werk je liever met je eigen naaimachine, breng ze dan gerust mee naar de les.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes via de nieuwsbrief.