nieuws
2022-06-23
Infodagen

CURSUS

iPad 1 (O@I)

In deze cursus leer je eerst enkele basishandelingen en de instellingen van je iPad. Daarna leer je communiceren met je iPad via contacten, berichten en FaceTime. Ook talloze andere instrumenten op je iPad komen aan bod, zoals een wekker, vergrootglas, zaklamp, dictafoon, QR-scanner, notitieblokje en de spraakassistent Siri. Je gebruikt de camera en leert foto’s en filmpjes bewerken, delen en organiseren. Tot slot leer je nieuwe apps installeren.

**Inwoners van de stad Oostende hebben recht op een gedeeltelijke terugbetaling van het inschrijvingsgeld door de stad Oostende. **

Bekijk hier enkele foto's

OPLEIDING

Start to ICT Verkort

MODULE

Aan de slag met ICT Verkort

Dit zijn de officiële benamingen van de opleiding.

Cursusinfo

Lestijden 40
Afstandsonderwijs 7%
Cursusnummer 10557
Periode Van 20/09/22 tot 29/11/22
Lesplaats Oostende - Kroonlaan
Cursusgeld € 5
Inschrijvingsgeld € 60
Gedeeltelijke vrijstelling € 12
Tags
VOV
VDAB
OC's

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving. We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

Bekijk het structuurschema

Bekijk het uurrooster

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar ict@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Vrijstellingsproeven

Voor sommige onderdelen van deze opleiding moet je beschikken over voorkennis uit de modules ‘aan de slag met ICT’ en ‘e-communicatie, internet en andere diensten’.

Heb je al voorkennis en wil je een vrijstellingsproef afleggen voor deze modules?

Registreer je via dit formulier en dan leggen we een afspraak vast.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes via de nieuwsbrief.