CURSUS

NT2 Threshold 4 mondeling (2.4)

Om in te stappen in NT2 Threshold 4 mondeling (2.4) heb je een deelcertificaat van NT2 Threshold 1 mondeling (2.1) en NT2 Threshold 2 mondeling (2.2) nodig. We raden je ten sterkste aan om ook eerst NT2 Threshold 3 mondeling (2.3) te volgen.

Heb je de nodige deelcertificaten niet?
Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld.

Alle testen worden op afspraak door het Agentschap Integratie en Inburgering afgenomen.

Bekijk hier enkele foto's

OPLEIDING

Nederlands tweede taal - richtgraad 2

MODULE

NT2 - threshold 4 mondeling publiek

Dit zijn de officiële benamingen van de opleiding.

Cursusinfo

Lestijden 60
Afstandsonderwijs 0%
Cursusnummer 10667
Periode Van 25/01/23 tot 29/03/23
Lesplaats Menen - Yvonne Serruysstraat
Cursusgeld € 19
Inschrijvingsgeld € 36

Bekijk het structuurschema

Bekijk het uurrooster

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Extra info

Meer info?

Meer info? Vul het formulier in.
Vous êtes francophone? Remplir le formulaire.
For information in English, fill out this form.

Volgde je nog nooit een cursus Nederlands tweede taal? Meld je dan eerst aan bij het Agentschap Integratie en Inburgering.

Missie

CVO Scala geeft je de kans om Nederlands te leren in een stimulerende en uitdagende omgeving. Op verschillende locaties bieden wij een uitgebreid en divers cursusaanbod aan. Ons enthousiast en geëngageerd team helpt je om een erkend certificaat te behalen en je kansen in onze snel evoluerende samenleving te vergroten.

Officieel certificaat

Onze modules zijn erkend door het departement onderwijs en zijn gekoppeld aan de niveaus van het Europees Referentiekader (ERK). Na het behalen van de doelstellingen krijg je een officieel (deel)certificaat dat een belangrijke troef kan zijn op de arbeidsmarkt.

Logopedie

Al onze cursisten kunnen in samenspraak met hun leerkracht gratis logopediesessies volgen bij ons en op die manier aan hun uitspraak werken. Een sessie duurt 25 minuten en wordt gegeven door een professionele logopediste met ervaring in Nederlands voor anderstaligen.

Remediëring

Cursisten die een tijdje afwezig zijn geweest of die het wat moeilijk hebben in de klas, kunnen gratis remediëringslessen volgen. Op die manier zorgen we voor optimale slaagkansen voor al onze cursisten.

Leerplatform

Iedere NT2-cursist krijgt toegang tot Google Classroom, ons digitale leerplatform. Wie tijd en zin heeft, kan zijn of haar kennis van het Nederlands buiten de lessen optimaliseren.

Gratis krant

Lees hier gratis onze NT2-krant 'De Boterham', voor en door cursisten.

Activiteiten

Nederlands Tweede Taal in CVO Scala is meer dan les alleen. De leerkrachten van CVO Scala nemen hun cursisten regelmatig mee op (online) uitstap. Daarnaast organiseren we spelavonden, voordrachten …

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes via de nieuwsbrief.