CURSUS

Verwerking A

Fotografie is meer dan aan de slag gaan met de camera. Met Lightroom leer je foto's efficiënt en doeltreffend beheren, bijwerken, verbeteren en stileren voor internet, presentatie en print, zowel voor je familie- en reisfoto's als voor professionele projecten. Het gebruik van Lightroom vereist een licentie en enige computervaardigheid. In deze module gebruiken we de software Adobe Creative Cloud.

Bekijk hier enkele foto's

OPLEIDING

Fotograaf

MODULE

Verwerking foto A

Dit zijn de officiële benamingen van de opleiding.

Cursusinfo

Lestijden 80
Afstandsonderwijs 16%
Cursusnummer 9082
Periode Van 06/09/22 tot 17/01/23
Lesplaats Tielt - 'T Vijverhof
Cursusgeld € 3
Inschrijvingsgeld € 120
Gedeeltelijke vrijstelling € 24
Tags
VOV
VDAB
OC's

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving. We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

Bekijk het structuurschema

Bekijk het uurrooster

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Diplomagerichte opleiding

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs?
Dan kan je dat alsnog behalen door ook de opleiding Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.

Klik hier voor meer informatie

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar fotograaf@cvoscala.be.

Vrijstellingsproeven

Heb je al voorkennis en wil je een vrijstellingsproef afleggen voor een of meerdere modules? Registreer je via dit formulier en dan leggen we een afspraak vast.

Digitale brochure

Download hier de digitale brochure van de opleiding Vakfotograaf.

Eindwerken cursisten

Bekijk hier de prachtige eindwerken van onze cursisten Portfolio.

Activiteiten en PhotoTalk

Fotografie in CVO Scala is meer dan les alleen. We organiseren regelmatig uitstappen en activiteiten waaronder de thema-avonden PhotoTalk. PhotoTalk wil fotografen in opleiding, maar ook afgestudeerden en ex-cursisten, uitdagen om een begrip om te zetten in beeld. Iedereen is welkom op deze avonden.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes via de nieuwsbrief.