CURSUS

Vrije tijd

In de cursus Vrije tijd kies je voor sportief en casual, kortom voor kleding met een comfortabele pasvorm. We gebruiken voornamelijk elastische stoffen die je dankzij onze tips en trucs perfect zal kunnen verwerken. Er is een ruim aanbod aan keuzemodellen. Je maakt een jurk in tricot, een sportieve pullover of een sportief jasje, een sportieve pantalon of rok en een werkstuk naar keuze.

Bekijk hier enkele foto's

OPLEIDING

Naaien

MODULE

Werkstukken vrije tijd

Dit zijn de officiële benamingen van de opleiding.

Cursusinfo

Lestijden 120
Afstandsonderwijs 0%
Cursusnummer 9421
Periode Van 06/09/22 tot 06/06/23
Lesplaats Wevelgem - Guldenberg
Cursusgeld € 10
Inschrijvingsgeld € 180
Gedeeltelijke vrijstelling € 36
Tags
VOV
VDAB
OC's

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving. We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

Bekijk het structuurschema

Bekijk het uurrooster

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar mode@cvoscala.be.

Vrijstellingsproeven

Heb je al voorkennis en wil je een vrijstellingsproef afleggen voor een of meerdere modules? Registreer je via dit formulier en dan leggen we een afspraak vast.

Praktische info - materiaal

Ben je een starter? Dan hoef je niet meteen een naaimachine aan te kopen. Je leerkracht adviseert je graag over een goede prijs-kwaliteitsverhouding bij de aankoop van een naaimachine. Later in de opleiding is het wel beter als je je eigen naaimachine hebt. In de leslokalen zijn naaimachines, overlockmachines en strijkmateriaal beschikbaar. Werk je liever met je eigen naaimachine, breng ze dan gerust mee naar de les.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes via de nieuwsbrief.