OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Afgestudeerde apotheekassistenten van CVO 3 Hofsteden vinden vlot werk (1)

29 januari 2018

Gerda Boudry, leerkracht Apotheekassistent, kreeg dit mooie verslagje van één van haar cursisten: Caroline Vermeersch.

Ik ben mama van drie kinderen. Eerst heb ik gewerkt in de verzorging, daarna ben ik thuis gebleven voor de zorg van de kinderen. Na een hele tijd thuis begon het te kriebelen om weer aan het werk te gaan, liefst terug in de sociale, medische sector. Bij het inschrijven van mijn kinderen zag ik de folder "Apotheekassistent" van CVO 3 Hofsteden. Dit sprak me direct aan, iets in de medische wereld en in contact met de mensen.
Na een positief telefonisch contact en na overleg met mijn man heb ik mij ingeschreven. De eerste les anatomie vond ik meteen boeiend. Mijn enthousiasme groeide. Ik kwam terecht in een toffe groep, een gemengde groep van alle leeftijden en met hetzelfde doel. Ik heb er leuke vriendinnen aan over gehouden.
Met een klein hartje begon ik te zoeken naar een stageplaats. Dat liep zeer vlot. Ik kwam echt in de apotheek terecht. Daar werd ik zeer goed begeleid. Tijdens de stage begon ik te solliciteren en nog voor het einde van mijn stage heb ik mijn eerste contract op zak. Nu wil ik er echt voor gaan!

Apotheekassistent 1

Agenda

ZOMERVAKANTIE Openingsuren - Infodagen

Infodagen

Donderdag 27 augustus van 16.00 tot 20.00 uur

Kortrijk, Menen, Tielt, Oostende, Roeselare, Torhout

Zaterdag 29 augustus van 9.00 tot 13.00 uur

Izegem, Zwevegem

Registreer je op deze infodagenwebsite . Je vindt hier ook welke studiegebieden op welke lesplaats vertegenwoordigd zijn en hier kan je op 27 augustus ook deelnemen aan webinars in de meeste studiegebieden. 

 

Openingsuren secretariaten zomer 2020

Hier vind je de aangepaste openingsuren van onze secretariaten vanaf 17 augustus.