OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Afgestudeerde apotheekassistenten van CVO 3 Hofsteden vinden vlot werk (3)

27 februari 2018

Gerda Boudry, leerkracht Apotheekassistent, kreeg dit mooie verslagje van één van haar cursisten: Jana Geerinckx.

Door gezondheidsproblemen moest ik noodgedwongen stoppen met mijn studies in het hoger onderwijs.Toen mijn situatie verbeterde, zag ik het niet zitten om terug te keren naar de schoolbanken en besloot ik om te gaan werken. Het bleef altijd knagen dat ik geen diploma had gehaald en toen ik op een morgen een mailtje kreeg voor een infoavond voor de opleiding farmaceutisch technisch assistent begon de bal te rollen. Ik ging naar het infomoment en iets later was ik ingeschreven! 


Die eerste schooldag... wat was dat spannend! Maar het was het begin van een hele mooie periode.

De sfeer tussen de klasgenoten en lesgevers zat onmiddellijk goed. Elke maandag keek ik uit naar de fijne babbels met mijn studiegenoten. Ik moest eerst het ganse theoriepakket doorkruisen, vooraleer ik aan de stage mocht beginnen. De zoektocht naar een stageplaats liep heel vlot. Ik koos er voor om 3 stageplaatsen te nemen: één voor galenica, één voor mijn eindstage en een ziekenhuis. Uiteindelijk kwam ik terecht in drie leuke apotheken, waar de apothekers / apotheekassistenten met veel goesting hun kennis wilden doorgeven. Dankzij hen groeide mijn liefde voor het beroep nog veel meer. Ik kijk met een enorm positief gevoel terug naar deze periode: ik heb nu eindelijk een diploma op zak, heb enkele goede vriendinnen leren kennen en nog voor ik afstudeerde kreeg ik een vast contract aangeboden.

27 februari is mijn eerste werkdag en daar kijk ik ontzettend naar uit! 

Afgestudeerde apotheekassistenten van CVO 3 Hofsteden vinden vlot werk (3)

Agenda

ZOMERVAKANTIE Openingsuren - Infodagen

Infodagen

Donderdag 27 augustus van 16.00 tot 20.00 uur

Kortrijk, Menen, Tielt, Oostende, Roeselare, Torhout

Zaterdag 29 augustus van 9.00 tot 13.00 uur

Izegem, Zwevegem

Registreer je op deze infodagenwebsite . Je vindt hier ook welke studiegebieden op welke lesplaats vertegenwoordigd zijn en hier kan je op 27 augustus ook deelnemen aan webinars in de meeste studiegebieden. 

 

Openingsuren secretariaten zomer 2020

Hier vind je de aangepaste openingsuren van onze secretariaten vanaf 17 augustus.