OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Afgestudeerde apotheekassistenten van CVO 3 Hofsteden vinden vlot werk (4)

9 januari 2019

 

Gerda Boudry, leerkracht Apotheekassistent, kreeg dit mooie verslagje van één van haar cursisten: Annelies Desmet

In september 2016 begon ik aan de opleiding FTA. Na 11 jaar als verpleegster gewerkt te hebben, was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Gezien de goede reputatie van de school, koos ik ervoor om de opleiding bij CVO 3 Hofsteden te volgen.

Het werden enkele lastige jaren, met veel studeren en veel toetsen. Maar ik heb wel veel bijgeleerd. In de praktijklessen galenica werden we goed voorbereid om op stage te vertrekken.

Ik koos ervoor om stage te lopen in 2 apotheken. Het waren 5 boeiende maanden waarin ik enorm veel heb bijgeleerd. Nu ik de basis van het werk in de apotheek ken, ben ik er klaar voor om verder ervaring op te doen.

Agenda

ZOMERVAKANTIE Openingsuren - Infodagen

Infodagen

Donderdag 27 augustus van 16.00 tot 20.00 uur

Kortrijk, Menen, Tielt, Oostende, Roeselare, Torhout

Zaterdag 29 augustus van 9.00 tot 13.00 uur

Izegem, Zwevegem

Registreer je op deze infodagenwebsite . Je vindt hier ook welke studiegebieden op welke lesplaats vertegenwoordigd zijn en hier kan je op 27 augustus ook deelnemen aan webinars in de meeste studiegebieden. 

 

Openingsuren secretariaten zomer 2020

Hier vind je de aangepaste openingsuren van onze secretariaten vanaf 17 augustus.