OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Met trots nodigen de cursisten fotografie van CVO 3 Hofsteden (cursus Portfolio) je uit op de tentoonstelling van hun eindwerken in Tielt op 20 en 21 mei, en in Kortrijk op 3 en 4 juni.

Heb je je ooit al eens afgevraagd hoe de mens er in abstractie uitziet, hoe verrassend onze dagelijkse omgeving kan zijn of wat mensen uitvoeren achter gesloten deuren? Stel je je wel eens de vraag wat rotondekunst precies is, welk effect kleuren hebben op je emoties of hoe gedreven supporters wel kunnen zijn? Of laat je je graag verleiden door mythische wezens, humor in het straatbeeld of de wereld in een ander perspectief? Kom dan zeker langs op 20 en 21 mei, tussen 10.00 en 18.00 uur in Huis Tabor te Tielt voor de eindwerken van 9 cursisten Fotografie uit de module Portfolio in Tielt.

 

Kom op zaterdag 3 of zondag 4 juni (tijdens de Sinksenfeesten) naar het Vrijzinnig Centrum Mozaïek in hartje Kortrijk en ontdek het werk van de cursisten die dit jaar afstuderen in de opleiding Fotografie van ons CVO, Campus 3 Hofsteden. De tentoonstelling is doorlopend open van 10.00 tot 18.00 uur.

De fotoreeksen zijn uiterst gevarieerd.  Ga terug naar de tijd van de vlasnijverheid, speel detective in film noir stijl of kijk achter de schermen van de boksring. Hou je het liever rustig? Tederheid troef bij de kwetsbare beelden van pasgeborenen. Laat je fascineren door abstracte kunstwerken, stillevens en kleuren. Bekijk architectuur vanuit een ander perspectief of bekijk onze kust op een ludieke manier.  Ben je een dierenvriend? Maak dan kennis met de emotionele expressie van paarden. Tenslotte nemen we je mee naar een geheime locatie waar de tijd is blijven stilstaan.

Benieuwd naar meer? Maak kennis met de fotografen en volg hen op Facebook .