OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Huishoudhulp

Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren? Dan is huishoudhulp een vak voor jou!

Een vak dat vaardigheid en kennis vereist. Als huishoudhulp werk je bij de mensen thuis en voer je allerlei huishoudelijke taken uit zoals zorgen voor een nette en verzorgde woning, wassen en strijken, soms boodschappen doen en koken... De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. Je werkt tijdens de kantooruren en je moet zelfstandig kunnen werken.

Korte beschrijving van de opleiding

De opleiding huishoudhulp is een beroepsgerichte opleiding, zeer praktijkgericht en vormt een uitstekende voorbereiding om als huishoudhulp aan de slag te gaan.  Tijdens de opleiding gaan we dieper in op de technieken en handelingen van het huishouden. Tijdens de stage kan je de aangeleerde vaardigheden toepassen op de werkvloer.

Hierna kan je werken voor dienstenchequebedrijven, strijkateliers, thuiszorgdiensten, poetsdiensten...

Opleidingen Huishoudhulp

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar personenzorg@cvoscala.be.

Je kan ook deelnemen aan een van onze infosessies. Bekijk hier de planning en registreer je meteen.
Inschrijvingen voor deze opleiding zijn enkel mogelijk na het volgen van de infosessie of na een persoonlijk gesprek.

Hou me op de hoogte

Zijn de inschrijvingen voor de cursus waarin je interesse hebt al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden? Vul het formulier via deze link in. We contacteren je zodra deze cursus opnieuw wordt gepland.