OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Talen

CVO Scala brengt je de wereld in 10 talen!

Bij CVO Scala kan je maar liefst 10 talen leren: Arabisch, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Noors, Pools, Russisch, Spaans en Zweeds. 

In onze lessen leer je de taal spreken, schrijven, lezen en begrijpen. Vanaf de eerste les spreek je zelf de taal. 

Je zal versteld staan van hoe snel je de taal zal spreken en begrijpen. 

Grammatica en woordenschat vormen nooit een doel op zich. Het zijn middelen die je helpen om de taal beter te gebruiken.  Ook cultuur en actualiteit komen aan bod in onze lessen.

En jij?  Met welke taal wil jij de wereld ontdekken?  Maak hieronder je keuze.

Een overzicht van alle cursussen die we in semester 2 aanbieden, vind je hier.
Om je in te schrijven, klik je hieronder op de gewenste taal en module.

Houd me op de hoogte

Wordt de cursus waarin je interesse hebt momenteel niet ingericht of is de cursus volzet? Vul dit formulier in en we contacteren je van zodra de cursus opnieuw gepland wordt.

 

Vrijstellingsproeven

Heb je reeds voorkennis en wens je een vrijstellingsproef af te leggen van één of meerdere modules, registreer je dan via dit formulier.

Bekijk hier ons filmpje

(Montage: Athena Campus Heule)

 

Uitstappen en extra activiteiten

De taalleerkrachten van CVO Scala nemen hun cursisten vaak mee op uitstap. Zo gingen we onlangs naar Hastings, Rijsel, Napels ... Stuk voor stuk fantastische uitstappen waar de cursisten meer te weten kwamen over hun favoriete land.  Daarnaast organiseren we af en toe culturele avonden, spelavonden, voordrachten …


Missie en visie

Professionaliteit staat centraal in de vakgroep Talen van het CVO Scala. We bieden het beste van onszelf en combineren onze didactische vaardigheden met klantvriendelijkheid. Lees meer.