OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Aangepast koken

In deze lessen komen verschillende bereidingen/diëten aan bod, zoals zoutarm, suikerarm, vetarm, vegetarisch ...

Links en rechts hoor je al eens mensen die (al dan niet noodzakelijk) hun menu aanpassen. In deze module hebben we er aandacht voor.

Bij deze alternatieve en aangepaste gerechten leer je vleesvervangers en andere zoetstoffen kennen, juiste vetten gebruiken en zoutarm/vezelrijk of vezelarm koken. Hierbij wordt uiteraard wel gebruik gemaakt van diverse kooktechnieken die ook bij niet-aangepaste menu's aan bod komen. Lekker zal het zeker blijven!

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Aangepast koken waarvoor je je online kan inschrijven. 

Selecteer je gekozen lesplaats en lesmoment om enkel het meest relevante aanbod te zien.

Via deze link vind je een handleiding die je kan helpen om je online inschrijving tot een goed einde te brengen.

Bij het online inschrijven wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.
We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht  € 100

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.