OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Aanvullende voetverzorging

We gaan dieper in op bijzondere aandoeningen van voeten, huid en nagels. Je leert ze te verzorgen, geeft advies, stuurt klanten door naar de arts, volgt ze op, je legt bijzondere verbanden, werkt met het freesapparaat, leert specifieke verzorgingstechnieken … Je verwerft verder inzicht in de anatomie en fysiologie van het onderste lidmaat. De organisatie van het werk komt ook ruim aan bod.

De opleiding bestaat uit drie afzonderlijke modules die gecombineerd aangeboden worden. Na het slagen ontvang je van elke afzonderlijke module een deelcertificaat.

Deze opleiding loopt over een volledig schooljaar, met 1 lesmoment per week.

Inschrijvingen

 

 

Prijs

 

Info

 

Voorkennis

 

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.