OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Actie Reportagefotografie

Hier staat de mens in zijn omgeving centraal. Hoe leg je een gebeurtenis vast met je camera? Hoe maak je een geslaagde en interessante opname van een snelle actie? In de module Actie leer je omgaan met de verschillende uitdagingen van de reportagefotografie. Dit gaat van het betere, commerciële werk tot het geëngageerde, sociale werk. Altijd al eens willen weten hoe je een geslaagde sportopname maakt? Of heb je interesse in straat- of persfotografie? Dit leer je allemaal hier. De straat, concerthal en stadsomgeving zijn ons speelterrein. Aan de hand van verschillende, praktische uitstappen leer je hoe je reportageopdrachten kunt voorbereiden, het maximale uit het aanwezige licht kunt halen en je onderwerp boeiend in beeld kunt brengen. De digitale nabewerking komt hierbij ook aan bod.


Inschrijvingen

Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.
Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen?
Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Digitaal cursusmateriaal: € 7

Bij het online inschrijven wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.
We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Actie Reportagefotografie heb je een deelcertificaat van de modules Foto A, Foto B, Fotoanalyse en Verwerking A nodig.
Heb je geen deelcertificaat van de modules Foto A, Foto B en Verwerking A? 
Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld van de modules Foto A, Foto B en Verwerking A. Registreer je via deze link voor de niveautest.

Er kan geen vrijstellingsproef afgenomen worden van de module Fotoanalyse.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis.

Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij.

Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.