OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Actie reportagefotografie

Hier staat de mens in zijn omgeving centraal. Hoe leg je een gebeurtenis vast met je camera? Hoe maak je een geslaagde en interessante opname van een snelle actie? In de module Actie leer je omgaan met de verschillende uitdagingen van de reportagefotografie. Dit gaat van het betere, commerciële werk tot het geëngageerde, sociale werk. Altijd al eens willen weten hoe je een geslaagde sportopname maakt? Of heb je interesse in straat- of persfotografie? Dit leer je allemaal hier. De straat, concerthal en stadsomgeving zijn ons speelterrein. Aan de hand van verschillende, praktische uitstappen leer je hoe je reportageopdrachten kunt voorbereiden, het maximale uit het aanwezige licht kunt halen en je onderwerp boeiend in beeld kunt brengen. De digitale nabewerking komt hierbij ook aan bod.


Inschrijvingen

 

 

Prijs

 

Info

 

Voorkennis

 

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.