OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Android praktisch dagelijks gebruik 1 (E-planning en informatiemanagement)

De smartphone of tablet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks beeld. Dit medium verandert echter zo snel dat een opfrissing zeker geen overbodige luxe is.

In deze cursus worden de meest gebruikte apps en handelingen herhaald. Aan de hand van oefeningen worden zowel de gekende als nieuwe apps opgefrist en uitgediept, zoals bijvoorbeeld veiligheid en back-ups, Cloud-services, online boekingen enzovoort. Multimedia apps komen hier ook aan bod.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Android praktisch dagelijks gebruik 1 (E-planning en informatiemanagement) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 8

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.