OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Arabisch 6 (Threshold 2)

Je Arabische woordenschat en grammatica worden uitgebreider en je uitspraak en spelling verbeteren. Geleidelijk aan verwerf je meer zelfstandigheid in het Arabisch.

Met wat goede wil van je gesprekspartner kan je over vertrouwde onderwerpen als  je werksituatie, studies of vrije tijd communiceren.  Op reis trek je je in de meest voorkomende situaties al goed uit de slag.

Als je dit niveau hebt beëindigd, kan je een samenhangende tekst schrijven in het Arabisch over onderwerpen die vertrouwd zijn of tot je interessesfeer behoren. Binnen een vertrouwde context kan je actief deelnemen aan een discussie en je standpunten motiveren. Je bent in staat om ervaringen, gebeurtenissen en  gevoelens te beschrijven en om uit te leggen waarom je bepaalde dingen denkt en doet. Je haalt de relevante informatie uit teksten die je hoort of leest.  Je ontdekt steeds meer over de cultuur van de landen waar het Arabisch wordt gesproken.

 

Inschrijvingen

Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL regio Brugge - Heist - Maldegem

Syllabus + verplicht extra lesmateriaal: € 6

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Arabisch 6 heb je een deelcertificaat van Arabisch 5 nodig.
Heb je geen deelcertificaat van Arabisch 5?
Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld van Arabisch 5.

De officiële naam van deze module is Threshold 2.2.
In het Europees referentiekader is dit niveau B1.

 

 

 

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet langer betaald worden met opleidingscheques.

Op de website van de VDAB vind je volgende informatie:

  • Wie komt er in aanmerking voor opleidingscheques

  • Hoe bestel je opleidingscheques

  • Voorwaarden 

Vlaams opleidingsverlof (voorheen Educatief verlof)

Voor deze module kan je enkel nog Vlaams opleidingsverlof aanvragen indien je in 2018-19 al cursist Arabisch was met educatief verlof. In dat geval kan je verder van deze incentive genieten tot en met 31 december 2021. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende het aanvragen van Vlaams opleidingsverlof.