OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Auto 3 - (2)

Auto 3 omvat de modules Onderstel en Comfort- en veiligheidssystemen.

Onderstel (80 lestijden)
In deze module leer je de oorzaken van mechanische, elektrische en hydraulische storingen aan de vering, wielophanging, stuurinrichting, remsystemen met actieve veiligheidssystemen en carrosserie-onderdelen van voertuigen identificeren. Je leert vervangingen en herstellingen uitvoeren met inschatting van kosten en herstellingstermijnen.


Comfort- en veiligheidssystemen (60 lestijden)
In deze module leer je de oorzaken van mechanische, elektrische en hydraulische storingen aan comfort- en veiligheidssystemen van voertuigen identificeren. Je leert vervangingen en herstellingen uitvoeren met inschatting van kosten en herstellingstermijnen. Je leert ook complexe onderhoudswerkzaamheden aan klimaatbeheersingssystemen uitvoeren en complexe toebehoren monteren.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Auto 3 waarvoor je je online kan inschrijven.

Let wel: Inschrijven kan pas voor het schooljaar 2023-2024


Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 210
Gedeeltelijke vrijstelling: € 63
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 63

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.


 

Voorkennis

Om in te stappen inAuto 3 heb je een deelcertificaat van de modules Basis Auto 1 en Basis Auto 2 nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.