OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Auto 4 - (2)

Auto 4 omvat de modules Verbrandingsmotoren en Veiligheid hybride en elektrische voertuigen niveau 2.

Verbrandingsmotoren (100 lestijden)
In deze module leer je de oorzaken van mechanische storingen aan verbrandingsmotoren van voertuigen identificeren en de nodige vervangingen en herstellingen uitvoeren. Je leert ook complexe onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uitvoeren aan verbrandingsmotoren en de bijhorende systemen met inschatting van kosten en herstellingstermijnen.


Veiligheid hybride en elektrische voertuigen niveau 2 (20 lestijden)
In deze module leer je de opbouw en werking van hybride en elektrische voertuigen kennen en een veilige werkmethode toepassen bij het uitvoeren van werkzaamheden aan deze aandrijfsystemen. Deze module bereidt je voor op het afleggen van het officiële HEV II-examen bij een erkend testcentrum. Zo kan je de sectorale HEV-certificering “veiligheid” – niveau 2 behalen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Auto 4 waarvoor je je online kan inschrijven.

Let wel: Inschrijven kan pas voor het schooljaar 2024-2025.


Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 54
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 63

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.


 

Voorkennis

Om in te stappen inAuto 4 heb je een deelcertificaat van de modules Basis Auto 1 en Basis Auto 2 nodig.