OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

AutoCAD 1 (Eenvoudige creatieve tekeningen)

Je leert op een professionele manier technische tekeningen aanleveren met AutoDesks AutoCAD, de standaard in het computertekenen.

Heb je nood aan een opfrissing? Of heb je nog geen ervaring, maar heb je AutoCAD nodig voor je werk? Wil je het programma leren kennen, puur uit interesse? Dan is deze cursus voor jou.

In deze eerste module leer je de basisinstellingen van de software kennen, met een focus op de belangrijkste tekencommando’s. Aan het eind van deze module ben je in staat om een complexe en correct getekende technische tekening in 2D op schaal af te werken en uit te printen (of om te zetten naar pdf).

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten AutoCAD 1 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in AutoCAD 1 heb je het deelcertificaat van de modules Aan de slag met ICT, E-communicatie, internet en online diensten en Start to create nodig. Als je slaagt voor een vrijstellingsproef, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.