OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

AutoCAD 2 (Complexe creatieve tekeningen)

 

In de tweede module wend je de kennis uit de eerste module aan om sneller en comfortabeler instellingen aan te passen en commando’s te gebruiken.

Na deze cursus kan je stuklijsten opstellen, eigen sjablonen aanmaken en gepersonaliseerde bibliotheken aanmaken met variabele figuren en geautomatiseerde titelhoeken, 

Vervolgens breid je je tekenvaardigheden uit naar 3D-ontwerpen:

  • renderen (materialen toekennen, inkleuren en schaduweffecten toepassen);
  • 3D-figuren naar 2D- en doorsnedefiguren omzetten.

Ten slotte leer je je eigen AutoCAD-commando’s aanmaken, zodat je AutoCAD volledig kan personaliseren en afstemmen op je eigen voorkeuren.

 

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten AutoCAD 2 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in AutoCAD 2 heb je het deelcertificaat van de modules Aan de slag met ICT, E-communicatie, internet en online diensten, Start to create en AutoCAD 1 (Eenvoudige creatieve tekeningen) nodig. Als je slaagt voor een vrijstellingsproef, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.