OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Basis Auto 1 - (1)

Basis Auto 1 omvat de modules Banden voertuigen en Onderhoud voertuigen.

Banden voertuigen (60 lestijden)

In deze module leer je banden van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen (< 3,5 ton) herstellen of vervangen, afwijkende slijtagepatronen interpreteren, wielen en banden demonteren, monteren en uitbalanceren. Er wordt steeds aandacht besteed aan de geldende veiligheids-, milieu- en kwaliteitsnormen.

Onderhoud voertuigen (80 lestijden)

In deze module leer je onderhoud op voertuigen uitvoeren, volgens de voorschriften van de constructeurs, voertuigen klaarmaken om af te leveren aan de klant en voertuigen controleren voor de technische keuring.
Op de campus De Box organiseren we op maandagnamiddag onder deze twee modules een cursus specifiek voor 'old timers'.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Basis Auto 1 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 210

Gedeeltelijke vrijstelling: € 63

Volledige vrijstelling: € 0

 

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 63

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.


 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag


 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.