OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Basis Auto 2 - (1)

Basis Auto 2 omvat de modules Elektrische systemen voertuigen, Aandrijflijn en rollend gedeelte en Veiligheid hybride en elektrische voertuigen niveau 1.

Elektrische systemen voertuigen (60 lestijden)
In deze module leer je basismetingen, herstellingen en vervangingen uitvoeren aan elektrische systemen van een voertuig.

Aandrijflijn en rollend gedeelte (100 lestijden)
In deze module leer je basisherstellingen uitvoeren en slijtage-onderdelen vervangen aan de aandrijflijn en het rollend gedeelte van voertuigen.

Veiligheid hybride en elektrische voertuigen niveau 1 (10 lestijden)
In deze module leer je de algemene opbouw en werking van elektrische en hybride voertuigen kennen. Je wordt je ook bewust van de veiligheidsrisico’s van deze aandrijfsystemen.
Deze module bereidt je voor op het afleggen van het officiële HEV I-examen bij een erkend testcentrum. Zo kan je de sectorale HEV-certificering "veiligheid" - niveau 1 behalen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Basis Auto 2 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 240

Gedeeltelijke vrijstelling: € 72

Volledige vrijstelling: € 0

 

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 63

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.


 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.


 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.