OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Basis breien

Met eenvoudige werkstukken leer je stap voor stap de basishandelingen van het breien aan. Je leert een breiwerk opzetten, verschillende steken maken, steken oprapen, meerderen en minderen, rondbreien en een patroon lezen. Je besteedt aandacht aan kleur- en materiaalkeuze. Op het einde van juni kan je trots je eigen trui aantrekken op koele zomeravonden.

Voor deze cursus kom je wekelijks op woensdagochtend naar onze lesplaats en krijg je verder uitgebreide begeleiding bij het werken thuis. Je krijgt zowel theorie als begeleiding via ons elektronisch leerplatform.

De cursus kost 240 euro (lesmateriaal en begeleiding inbegrepen). Vraag op het secretariaat naar korting, of zelfs vrijstelling, op basis van attesten OCMW, VDAB...

Inschrijvingen

 

 

Prijs

 

Info

 

Voorkennis

 

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.