OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Basis koken

Met de lessen Basis koken leer je de belangrijkste basistechnieken. We bereiden zowel traditionele gerechten als lekkere trendy hapjes. Er wordt veel aandacht besteed aan gezonde en seizoensgebonden ingrediënten. Daarom kiezen we elke les voor een soep en we maken veel verschillende gerechten met groenten. We leren de juiste snijtechnieken, gaartijden en bereidingswijzen. Vis en vlees wisselen elkaar af in de hoofdgerechten. Daarbij hebben we aandacht voor technieken zoals bakken, braden, stoven, enz. Een nagerechtje mag zeker niet ontbreken: puddingen, fruitbereidingen, gebak ... 

Hier richten we de cursus Wild en gevogelte, Het weekmenu opstellen en Barbecue in.

NIEUW Barbecue winterse gerechten

Verwen je gasten tijdens de winter met onze module Barbecue winterse gerechten van september tot november. Verwerf de technieken van het bakken, grillen, koken en roken om een echte barbecuemaster te worden en beloon jezelf en je gasten met heerlijke gerechten.

NIEUW Het weekmenu

We hebben allen drukke werkweken en het is niet altijd gemakkelijk om gezond te eten. In deze module krijg je een boodschappenlijst voor een volledige week met eenvoudige, gezonde recepten die je kan voorbereiden tijdens het weekend.


Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Basis koken waarvoor je je online kan inschrijven. 

Selecteer je gekozen lesplaats en lesmoment om enkel het meest relevante aanbod te zien.

Via deze link vind je een handleiding die je kan helpen om je online inschrijving tot een goed einde te brengen.

Bij het online inschrijven wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.
We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

 

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 60
Gedeeltelijke vrijstelling: € 12
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht € 115

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.