OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Basis naaien

In deze startersmodule verwerf je de basistechnieken van het stikken, knippen, naaien en strijken en steek je heel wat op over kleurencombinaties en stoffenkeuze. Je leert maten nemen, patronen overnemen en werkstukken maken. In deze module maken we een schoudertas, nachtkleding en een zomerbloesje of jurkje ... Deze module maakt deel uit van de opleiding Dameskleding. We verwijzen je naar de module Dameskleding voor informatie over waar en wanneer je deze module kan volgen.


Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Basis naaien waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 7

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig. 
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.

Is Nederlands niet je moedertaal en kan je niet naaien, dan heb je best een deelcertificaat 2.2 Nederlands behaald om te kunnen starten in een naaicursus. Kan je al wat naaien, dan kan je aan de opleiding Naaien beginnen met een deelcertificaat 1.2 Nederlands.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.