OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Beleggen voor beginners

Met beleggen kan je goede rendementen halen, maar er zijn ook heel wat valkuilen. Deze cursus is geen promotiestunt van een bank of andere financieel betrokken partij. In 20 lestijden leren we je hoe de beurs werkt en hoe je een aandelenportefeuille samenstelt.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Beleggen voor beginners waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 30
Gedeeltelijke vrijstelling: € 6
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 6

Bij je online inschrijven wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.