OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Bestanden offline en online organiseren en beheren

In deze module leer je omgaan met de bestanden en mappen op je pc. Je leert de bestanden goed organiseren met behulp van de Verkenner.

Je leert mappen en bestanden aanmaken, een andere naam geven, kopiëren, verplaatsen en verwijderen. 

Daarnaast leer je werken met bestanden in de Cloud. Je leert er bestanden in aanmaken en bewaren en leert werken met de cloud-systemen OneDrive en Google Drive. Je maakt ook kennis met andere (betalende en niet-betalende) cloud-systemen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Bestanden offline en online organiseren en beheren waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Bestanden offline en online organiseren en beheren heb je een deelcertificaat van de modules E-communicatie, internet en online diensten en Aan de slag met ICT nodig. Als je slaagt voor een vrijstellingsproef, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.