OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Breiwerk accessoires

In deze losse module ligt het accent op het breien van allerhande leuke accessoires.

We gaan van start met het breien van een warme wollen muts met bijpassende sjaal en handschoenen voor de koude winterdagen. Nadien brei je kleurrijke sokken of babyslofjes, een poncho of andere knusse accessoires. Qua techniek leer je breien met 2 tot en met 4 à 5 naalden of met rondbreinaalden. 

Als beginner brei je eenvoudige modellen tot ingewikkeldere patronen voor de meer ervaren breister. 

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Breiwerk accessoires waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 240
Gedeeltelijke vrijstelling: € 48
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 5

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig. 
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.