OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

C#.NET 1 (Start to program)

Eén van de meest gebruikte programmeertalen is C#.NET. In de eerste module begin je met de basis van het programmeren. Je maakt kennis met de verschillende soorten variabelen en de drie verwerkingsvormen (sequentieel, selectie en iteratie).

Je leert werken met de verschillende operatoren en leert gebruikmaken van de array’s en zelf-gedefinieerde functies. Tot slot leer je de gemaakte programma’s debuggen om de fouten op te sporen. Je krijgt veel voorbeelden en oefeningen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten C#.NET 1 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in C#.NET 1 (Start to program) heb je een deelcertificaat van de modules Aan de slag met ICT en E-communicatie, internet en online diensten nodig.

Als je slaagt voor een vrijstellingsproef, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.