OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

C#.NET 2 (Specifieke ontwikkelomgeving: eenvoudige functionaliteiten)

In de tweede module van C#.NET bouw je de programmeertaal verder op. Je maakt kennis met de verschillende dialoogvensters van C#.NET. 

Je leert werken met sequentiële bestanden en voert hierop de voornaamste activiteiten uit. Nadien leer je werken met klassen en ten slotte maak je kennis met de databases. Hier ga je dieper in op het werken met SQL, het toevoegen, verwijderen, wijzigen, zoeken en sorteren van een datatabel van een database. 

Ook in deze module krijg je voorbeelden en oefeningen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten C#.NET 2 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in C#.NET 2 (Specifieke ontwikkelomgeving: eenvoudige functionaliteiten) heb je een deelcertificaat van de modules Aan de slag met ICT, E-communicatie, internet en online diensten en C#.NET 1 (Start to program) nodig.

Als je slaagt voor een vrijstellingsproef, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.