OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Computer voor beginners 2 (E-communicatie, internet en online diensten)

Het tweede deel van de starterscursus is praktijkgericht.

Je werkt samen voorbeelden en oefeningen uit op de in deel 1 behandelde onderdelen.

In de oefeningen leer je teksten opstellen en verwerken, eenvoudige rekenbladen aanmaken en eenvoudige presentaties opstellen. Je leert ook mailen en werken met het internet.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Computer voor beginners 2 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Computer voor beginners 2 (E-communicatie, internet en online diensten) is geen voorkennis vereist. We raden je wel aan om eerst het deelcertificaat van de module Computer voor beginners 1 (Aan de slag met ICT) te behalen.