OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Constructielassen | Lassen 3

Lassen 3 omvat de modules Hoeknaadlassen TIG PC PD PF en PG en Plaatlassen halfautomaat PA.

Hoeknaadlassen TIG PC PD PF en PG
In deze module leer je hoeknaden lassen met TIG in de posities PC (horizontaal = uit de zij), PD (hoeklas boven het hoofd ), PF (verticaal stijgend) en PG (verticaal neergaand). Je leert ook de werkzaamheden organiseren, het werkstuk voorbereiden, de laspost regelen, de las afwerken en een kwaliteitscontrole uitvoeren. Je werkt met oog voor veiligheid, milieu, welzijn en kwaliteit.

Plaatlassen halfautomaat PA
In deze module leer je plaatlassen met halfautomaat in de positie PA (onder de hand). Je leert ook de werkzaamheden organiseren, het werkstuk voorbereiden, de laspost regelen, de las afwerken en een kwaliteitscontrole uitvoeren. Je werkt met oog voor veiligheid, milieu, welzijn en kwaliteit.

Benodigdheden:
Naast laskledij moeten de cursisten zelf een laskap en lashandschoenen voorzien.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Lassen 3 waarvoor je je online kan inschrijven.


Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 73

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag


 

Voorkennis

Om in te stappen in Lassen 3 heb je een deelcertificaat van de module Lassen 1 nodig. Je moet het deelcertificaat Hoeknaadlasser halfautomaat behalen voor je mag starten met Plaatlassen. Dit kan via een tussentijdse evaluatie.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.

Structuurschema Constructielasser: