OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Constructielassen | Lassen 4

Lassen 4 omvat de modules Plaatlassen halfautomaat PF, Plaatlassen TIG PA en Plaatlassen TIG PF.

Plaatlassen halfautomaat PF
In deze module leer je plaatlassen met halfautomaat in de positie PF (verticaal stijgend). Je leert ook de werkzaamheden organiseren, het werkstuk voorbereiden, de laspost regelen, de las afwerken en een kwaliteitscontrole uitvoeren. Je werkt met oog voor veiligheid, milieu, welzijn en kwaliteit.

Plaatlassen TIG PA
In deze module leer je plaatlassen met TIG in de positie PA (onder de hand). Je leert ook de werkzaamheden organiseren, het werkstuk voorbereiden, de laspost regelen, de las afwerken en een kwaliteitscontrole uitvoeren. Je werkt met oog voor veiligheid, milieu, welzijn en kwaliteit.

Plaatlassen TIG PF
In deze module leer je plaatlassen met TIG in de positie PF (verticaal stijgend). Je leert ook de werkzaamheden organiseren, het werkstuk voorbereiden, de laspost regelen, de las afwerken en een kwaliteitscontrole uitvoeren. Je werkt met oog voor veiligheid, milieu, welzijn en kwaliteit.

Benodigdheden:
Naast laskledij moeten de cursisten zelf een laskap en lashandschoenen voorzien.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Lassen 4 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 73

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag


 

Voorkennis

Om in te stappen in Lassen 4 heb je een deelcertificaat Hoeknaadlasser nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.

Structuurschema Constructielasser: