OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Creatief atelier

Geef je interieur een extra boost met de module Creatief atelier. Je combineert diverse materialen en technieken tot een decoratieve opdracht voor in de woning en/of tuin. We houden rekening met de nieuwe trends, kleurencombinaties, persoonlijke smaak en eigen stijl. Het is de bedoeling zelf je ideeën in samenspraak met de leerkracht te ontwikkelen en te realiseren. Inspiratie haal je van het internet, uit foto’s, bij kunstenaars of via de voorbeelden die de leerkracht aanbrengt. Om in te stappen in deze module heb je voorkennis nodig.


 

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Creatief atelier waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 5

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Creatief atelier heb je een deelcertificaat van Werken met natuurlijke materialen, Werken met niet-natuurlijke materialen en Werken met textiel nodig.
Heb je geen deelcertificaat van Werken met natuurlijke materialen, Werken met niet-natuurlijke materialen en Werken met textiel ?
Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld van Werken met natuurlijke materialen, Werken met niet-natuurlijke materialen en Werken met textiel.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.