OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Creatief breiwerk

In de vorige modules heb je voldoende kennis en techniek aangeleerd en kan je nu je creativiteit de vrije loop laten gaan voor unieke creaties! Je leert zelfstandig een eigen ontwerp uit te voeren of een bestaand ontwerp te wijzigen. Na het beëindigen van deze module kan je deze technieken zelfstandig uitvoeren in een complexer werkstuk.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Creatief breiwerk waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 240
Gedeeltelijke vrijstelling: € 48
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 5

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Creatief breiwerk heb je een deelcertificaat van Reliëfbreiwerk en Kleurbreiwerk nodig.
Heb je geen deelcertificaat van Reliëfbreiwerk en Kleurbreiwerk ?
Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld van Reliëfbreiwerk en Kleurbreiwerk.

Registreer je via deze link voor de niveautest.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.