OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Creatief met Pages, Numbers & Keynote 1 (Creatief met eenvoudige documenten)

Met praktische oefeningen halen we het maximum uit Pages, Numbers en Keynote. Je zal versteld staan van de eenvoudige werking van deze programma’s. Toch beschikken ze over uitgebreide mogelijkheden:

  • In Pages kan je heel eenvoudig naamkaartjes, wenskaarten, boekjes, een persoonlijk briefhoofd of zelfs een kleine affiche maken.
  • In Numbers kan je eenvoudige tabellen en grafieken aanmaken. Zo leer je visualiseren hoeveel brandstof je kan besparen door anders te rijden, of hoe een wachtwoordenlijst je kan verwittigen als je je wachtwoorden moet wijzigen om je accounts veilig te houden.
  • Met Keynote kan je op eenvoudige wijze foto’s van een daguitstapje voorzien van leuke en nuttige commentaar én van fijne achtergrondmuziek. Die keynote kan je dan versturen naar vrienden en familie.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Creatief met Pages, Numbers & Keynote 1 (Creatief met eenvoudige documenten) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0 

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 7

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Creatief met Pages, Numbers & Keynote 1 (Creatief met eenvoudige documenten) heb je een certificaat van Start to ICT en een  deelcertificaat van de module Start to create nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.