OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Creatief met Pages, Numbers & Keynote 2 (Creatief met complexe documenten)

In Creatief met Pages, Numbers & Keynote 2 ga je verder in op de mogelijkheden van Pages, Numbers en Keynote. 

Je leert werken met vormen in Pages. Je maakt een pdf waarin de foto’s en afbeeldingen aanklikbaar zijn. Zo kan je bijvoorbeeld een link leggen naar bepaalde webpagina’s of YouTube-filmpjes.

In Numbers maak je kennis met enkele handige formules. Je kan deze gebruiken om een kleine boekhouding bij te houden van een vrienden-lottoclubje of om op een eenvoudige manier de opbrengst van je aandelen bij te houden. Je leert een document opstellen, formules gebruiken en twee gegevens tonen in een grafiek (bv. de gemiddelde neerslag en de gemiddelde temperatuur).

In Keynote leer je onder andere de fijnere animatie-instellingen gebruiken.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Creatief met Pages, Numbers & Keynote 2 (Creatief met complexe documenten) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0 

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 7

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Creatief met Pages, Numbers & Keynote 2 (Creatief met complexe documenten) heb je een certificaat van Start to ICT en de  deelcertificaten van de modules Start to create en Creatief met Pages, Numbers & Keynote 1 (Creatief met eenvoudige documenten) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.