OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Creatief project met fotografie en beeldbewerking

Dit is een afwisselend practicum voor die-hards waarin verschillende fotografische disciplines aan bod komen: portret, product, street en architectuur.

Ook in dit creatief project zijn er twee volledige daguitstappen naar verder gelegen plaatsen en volgt de afwerking in Photoshop en Lightroom.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Creatief project met fotografie en beeldbewerking waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 8

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Creatief project met fotografie en beeldbewerking heb je een certificaat van Start to ICT en de deelcertificaten van de modules Creatief met fotografie en beeldbewerking 1 (Start to create), Creatief met fotografie en beeldbewerking 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen), Creatief met fotografie en beeldbewerking 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen), Creatief met fotografie en beeldbewerking 4 (Creatief met beeld en geluid: eenvoudige producties) en Creatief met fotografie en beeldbewerking 5 (Creatief met beeld en geluid: complexe producties) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.