OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Creatief project werken met Lightroom

Creatief project werken met Lightroom is de eindcursus van de reeks Werken met Lightroom.

Je maakt een project en gebruikt daarbij alle geziene leerstof van de vorige modules.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Creatief project werken met Lightroom waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Creatief project werken met Lightroom heb je een certificaat van Start to ICT en de deelcertificaten van de modules Werken met Lightroom 1 (Start to create), Werken met Lightroom 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen), Werken met Lightroom 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen), Werken met Lightroom 4 (Eenvoudige creatieve tekeningen) en Werken met Lightroom 5 (Complexe creatieve tekeningen).

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.