OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Diagnose en herstelling motorfietsen

In deze module leert men een diagnose te stellen met als doel motorfietsen te herstellen. Deze handelingen worden uitgevoerd rekening houdend met de richtlijnen van de constructeur en de milieunormen, gebruikmakend van de passende gereedschappen en meetapparatuur. Er is daarnaast ook aandacht voor de administratieve afhandeling en het rapporteren van het eigen werk aan verantwoordelijke, collega’s en klanten. Men leert tevens zijn werkplek en de gereedschappen opruimen, onderhouden en afval correct sorteren.

De cursist:

  • Identificeert oorzaken van storingen aan de motor, de transmissie, de elektrische systemen, ... en bepaalt de modaliteiten voor de reparatie van de motorfiets

  • Vervangt of herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen, ophangingen, starters, ...

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Diagnose en Herstelling motorfietsen waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 240
Gedeeltelijke vrijstelling: € 48
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht € 38

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.

Maar het is sterk aangewezen om eerst de modules ‘assemblage’ en ‘periodiek onderhoud’ van bromfietsen en motorfietsen te volgen.