OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Digitale beeldbewerking: Photoshop

In deel 1 van de cursus Photoshop maak je vooral kennis met de basistechnieken eigen aan het bewerken van foto’s en digitale afbeeldingen. Je leert onder meer de interface instellen, de beeldresolutie en -formaten aanpassen, beelden uitsnijden, selecties maken en deze bewerken, met lagen en laagmaskers werken, tekst invoeren, afbeeldingen afdrukken of geschikt maken voor webgebruik.
Na het volgen van deze module ben je in staat om zelfstandig een compositie te maken. Je kan dus zelf al een wenskaart of een collage met elementen van verschillende afbeeldingen opmaken.

Bekijk onze digitale brochure.

Inschrijvingen

De cursus Photoshop 1 start op 4 februari 2021 op onze vestigingsplaats in Kortrijk. Om in te schrijven klik je op onderstaande knop en klik je op de groene knop naast cursusnr 4957.

De cursus Photoshop 2 start op 1 februari 2021 op onze vestigingsplaats in Kortrijk. Om in te schrijven klik je op onderstaande knop en klik je op de groene knop naast cursusnr 5161.

Bekijk onze digitale brochure.

Inschrijvingen gesloten.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht extra lesmateriaal (regio Izegem - Kortrijk - Menen - Tielt): € 18

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Adobe Creative Suite voor cursisten

Ben je ingeschreven bij CVO Scala dan geniet je van een voordeeltarief. Vraag ernaar bij je leerkracht.

 

Voorkennis

De module photoshop deel 1 is instapvrij. Deze cursus vraagt geen voorkennis.

Om in te stappen in Photoshop 2, 3 of 4 heb je ofwel een deelcertificaat van de voorgaande module of dien je een vrijstellingsproef af te leggen.