OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Digitale fotografie 1 in 100% afstandsonderwijs (Start to create)

Met de online cursus Digitale fotografie 1 (Start to create) kan je op jouw eigen tempo een degelijke basiskennis fotografie verwerven. Er is geen vast lesmoment.

Je leert je camera hanteren en instellen en komt onder meer te weten hoe je de belichting en de kleuren regelt en hoe de perfecte scherpte en scherptediepte ontstaan.

Daarnaast is er ook ruim aandacht voor compositie en krijg je veel tips voor het fotograferen van personen, huisdieren, landschappen, voeding en producten. Fotobewerking komt ook aan bod.

De opdrachten maak je eveneens op je eigen tempo. Na het indienen, krijg je feedback en verneem je wat er goed is en waar er nog ruimte voor verbetering mogelijk is.

Op elk moment kan je jouw tussentijds resultaat opvolgen en wanneer alle opdrachten uitgevoerd en beoordeeld werden, zie je meteen je eindresultaat.

De videolessen worden aangevuld met extra lesmateriaal zoals documentatie, een fotogalerij, een quiz, extra video’s of oefeningen die je vrijblijvend kan uitproberen.

De cursus loopt over één semester van een schooljaar.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Digitale fotografie 1 in 100% afstandsonderwijs (Start to create) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Digitale fotografie 1 (Start to create) heb je een certificaat van Start to ICT nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.