OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Digitale fotografie 1 (Start to create)

In deze cursus komen de basistechnieken van fotografie aan bod.

Je bekijkt eerst welke types digitale camera's er vandaag op de markt zijn, hoe zo'n camera werkt, welke onderdelen hij heeft en wat de mogelijkheden zijn van een zoomobjectief.

Vervolgens leer je je camera goed instellen en krijg je tips voor het fotograferen van personen, huisdieren, landschappen, steden en producten. Zo zal je in korte tijd schitterende foto's kunnen maken.

De eerste weken werk je in de automatische stand, maar daarna schakel je snel over naar de P-stand en de halfautomatische standen. Zo kan je belangrijke functies in de camera zelf instellen om mooie en vooral creatieve foto's te kunnen maken.

Je leert onder meer de belichting, autofocus en witbalans (kleurweergave) instellen.

Deze cursus kan ook in 100% afstandsonderwijs gevolgd worden.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Digitale fotografie 1 (Start to create) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 28

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Digitale fotografie 1 (Start to create) heb je een certificaat van Start to ICT nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.