OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Digitale fotografie 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen)

In deze praktijkgerichte cursus leer je met lampen, daglicht of flitslicht creatieve foto’s maken.

Diverse onderwerpen komen aan bod, zoals portretten, landschappen, interieurs (HDR) en macro. De nieuw aangeleerde technieken worden op locatie of in de fotostudio van de school uitgeprobeerd.

In de zonnige maanden zal je onder meer bijzondere landschapsfoto’s leren maken met fotografische filters zoals polarisatiefilters, grijsfilters of infrarooddoorlaatfilters.

In de donkere maanden fotograferen we gebouwen, straten en pleinen met weinig licht.

Regelmatig ga je naar de fotostudio waar je professionele studioportretten, macro- en productfoto’s kan maken.

Deze cursus kan je ook in 100% afstandsonderwijs volgen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Digitale fotografie 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 28

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Digitale fotografie 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module Digitale fotografie 1 (Start to create) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.