OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Digitale Fotografie en Postproductie practicum 1 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen)

Digitale fotografie en postproductie deel 1 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) is een fotografiepracticum met twee daguitstappen in het weekend.

In de wintermaanden fotografeer je veelal in de studio, zowel portret als product, en in de herfst en lente werk je zoveel mogelijk buiten.

Na elke fotografiesessie bewerk je je beelden met Lightroom. De moeilijkere retouches doe je in Photoshop. Je gebruikt hedendaagse postproductietechnieken voor productfotografie, portret…

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Digitale Fotografie en Postproductie practicum 1 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Digitale Fotografie en Postproductie practicum 1 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module Start to create nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.