OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Digitale fotografie practicum - fotograferen bij kunstlicht 2 (Creatief met beeld en geluid: complexe producties)

Heb je al een uitgebreide kennis van digitale fotografie, maar wil je nog meer leren en nog meer oefenen? Dan bieden we je met deze module een mogelijkheid om je vaardigheden verder aan te scherpen en je creativiteit de vrije loop te laten.

Je maakt veel oefeningen waarbij je werkt met kunstlicht.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Digitale fotografie practicum - fotograferen bij kunstlicht 2 (Creatief met beeld en geluid: complexe producties) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 8

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in de module Digitale fotografie practicum - fotograferen bij kunstlicht 2 (Creatief met beeld en geluid: complexe producties) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module Digitale fotografie practicum - fotograferen bij kunstlicht 1 (Creatief met beeld en geluid: eenvoudige producties) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.