OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Digitale fotografie practicum - fotograferen bij natuurlijk licht 4 (Eenvoudige 3D-ontwerpen)

In deze cursus zet je de theorie uit de 3 modules Digitale Fotografie om in de praktijk en leer je je eigen stijl ontwikkelen.

De praktijklessen gaan vooral door in openlucht maar er worden, tijdens de donkere maanden, ook een aantal studiosessies portret- en productfotografie ingericht.

Elke maand komen we 1 keer samen in de klas om beelden te ontwikkelen en te bespreken. We proberen dit in te plannen op basis van de weersvoorspellingen.

Er worden ook, in samenspraak met de groep, 1 of 2 daguitstappen ingericht. Deze gaan door op een zaterdag.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Digitale fotografie practicum - fotograferen bij natuurlijk licht 4 (Eenvoudige 3D-ontwerpen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 8

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Digitale fotografie practicum - fotograferen bij natuurlijk licht 4 (Eenvoudige 3D-ontwerpen) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module Digitale fotografie practicum - fotograferen bij natuurlijk licht 1 (Start to create) nodig. We raden je ook aan om eerst de deelcertificaten van de modules Digitale fotografie practicum - fotograferen bij natuurlijk licht 2 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) en Digitale fotografie practicum - fotograferen bij natuurlijk licht 3 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.