OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Digitale fotografie practicum - opzetflits 1 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen)

Tijdens de practicumlessen fotografie met opzetflits ga je enkel met flitslicht aan de slag.

Je maakt dus altijd gebruik van de reportage-/opzetflits tijdens de praktijkopdrachten en leert deze lichtbron gebruiken in verschillende omstandigheden en om diverse resultaten te bekomen.

In deze module leer je:

  • de uitgebreide theorie;
  • de praktijk, met name de basistechnieken met opzetflits en off-camera flash flitsen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Digitale fotografie practicum - opzetflits 1 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 8

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in de module Digitale fotografie practicum - opzetflits 1 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) heb je een certificaat van Start to ICT en de deelcertificaten van de module Start to create en van een module Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.