OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Digitale fotografie practicum - opzetflits 3 (Creatief met beeld en geluid: complexe producties)

In deze laatste module ga je verder aan de slag met het flitslicht. Je oefent met geavanceerde technieken, zoals off-camera flash, en technische toepassingen, bijvoorbeeld high speed, rear ...

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Digitale fotografie practicum - opzetflits 3 (Creatief met beeld en geluid: complexe producties) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 8

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Digitale fotografie practicum - opzetflits 3 (Creatief met beeld en geluid: complexe producties) heb je een certificaat van Start to ICT, een deelcertificaat van de module Start to create en een deelcertificaat van de module Digitale fotografie practicum - opzetflits 2 (Creatief met beeld en geluid: eenvoudige producties) nodig. We raden je ook aan om eerst het deelcertificaat van de module Digitale fotografie practicum - opzetflits 1 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.